Les Caramelles del Mijac de Crist Rei col·laboren amb l'Escola Popular

Cants i danses porten l'alegria de Pasqua al centre de Manresa

Els caramellaires del Mijac Crist Rei a la plaça Gispert
Els caramellaires del Mijac Crist Rei a la plaça Gispert | Àlex Gómez Ribera
21 d'abril del 2019
Actualitzat a les 9:54h
Aquest dissabte a la tarda han començat a sortir les primeres Caramelles arreu del Bages, Manresa no n'ha estat una excepció. El Mijac de Crist Rei ha estat un dels grups que ha sortit a fer Caramelles per Manresa, els caramellaires han estat fidels a la cita i han començat a recórrer el centre de la ciutat a partir de quarts de sis de la tarda. Les escales de Crist Rei han estat el primer punt on han fet les cançons i danses que han preparat els diferents grups que que formen el Mijac. Després de la primera cantada s'han dirigit a la plaça Major i a la plaça Gispert, si la pluja ho permetia el recorregut havia de continuar cap a Sant Domènec i, de nou, cap a Crist Rei. A més a més també s'ha previst una actuació a l'interior de l'església de Crist Rei a 2/4 de 12, just després de la missa.

Com cada any el Mijac recull donatius per una causa solidària, en aquesta ocasió l'entitat de destí és l'Escola Popular de Manresa, un projecte nascut dins la Plataforma d'Afectades per la Hipoteca i el Capitalisme (PAHC). La tasca de l'Escola és proporcionar classes gratuïtes de repàs a nens i nenes de famílies que no poden pagar aquest servei. Com és tradició el recull de donatius es fa a través d'una cistella que es va passejant entre el públic.
 

Caramelles a Manresa, aquest dissabte. Foto: Àlex Gómez Ribera


Les Caramelles del Mijac de Crist Rei es previst que continuïn aquest diumenge al matí, la ronda d'actuacions començarà a les 11 a la Residència de Sant Andreu, a les 12 a Sant Domènec, a 2/4 d'1 a davant del Casino i a la una a les escales de l'església de Crist Rei.