L'Ajuntament de Manresa renova de forma irregular el servei de neteja d'equipaments

El passat mes de març hauria d'haver obert un concurs, però no ha pogut acabar de preparar el plec de clàusules i ha prorrogat el contracte amb l'oposició de la interventora municipal

Ple de l'Ajuntament de Manresa d'aquest dijous
Ple de l'Ajuntament de Manresa d'aquest dijous | Pere Fontanals
20 d'abril del 2019
Actualitzat a les 16:59h
El ple de l'Ajuntament de Manresa de dijous passat va aprovar la renovació "forçada" del conveni del servei de neteja de les instal·lacions municipals, en contra de l'opinió de la interventora municipal perquè no han pogut acabar de preparar el plec de clàusules per obrir un nou concurs.

Segons va explicar el regidor Marc Aloy, es veuen "forçats" a fer aquesta pròrroga de contracte fins a finals d'any, perquè tot i que l'última pròrroga del contracte actual va vèncer el passat mes de març, no han pogut acabar de preparar el plec de clàusules que regirà el concurs que s'ha d'obrir. "La nova regulació sobre ens contractes de l'administració pública és molt complicada", ha dit per justificar aquesta demora.

Tots els grups de l'oposició han criticat "la falta de previsió del consistori", i s'han preguntat com, si l'última pròrroga es va signar el 2017, "no han pogut completar el document en dos anys".

El PSC i la CUP van votar en contra de la pròrroga "forçada", mentre que Democràcia Municipal, Ciutadans i el regidor Davins es van abstenir.