Surten per sanejar una falsa teulada i han de separar dos veïns que s'esbatussaven

Els bombers han hagut d'acabar regulant el trànsit perquè els policies locals han actuat a la baralla

Els Bombers actuant a la teulada, mentre els veïns del primer del costat es barallaven
Els Bombers actuant a la teulada, mentre els veïns del primer del costat es barallaven | Pere Fontanals
20 d'abril del 2019
Actualitzat a les 19:23h
Dos bombers han acabat regulant el trànsit a la via Sant Ignasi mentre actuaven per sanejar un fals sostre que estava a punt de caure, perquè els agents de la Policia Local han hagut d'abandonar el lloc per una baralla entre dos veïns a l'escala del costat.

Aquest dissabte, sobre les 4 de la tarda, dues dotacions dels Bombers s'han desplaçat al número 26 de la via Sant Ignasi on una falsa teula d'uralita estava a punt de caure des d'un quart pis. Com que l'immoble està tapiat, l'actuació dels Bombers s'ha fet amb una cistella des de l'exterior i el camió ha ocupat el carril de sortida de ciutat.

Mentre durava l'actuació, i els agents de la Policia Local regulaven el trànsit, dos veïns del primer pis de l'escala del costat, la que seria el número 28, tot i que l'accés a l'immoble és pel carrer Montserrat, s'han agafat pel coll entre forts crits i amenaces de mort. Això ha fet que els quatre agents que es trobaven acompanyant els Bombers en la seva actuació hagin hagut d'intervenir deixant, en un primer instant desatès el trànsit.
 

Un bomber regulant el trànsit a la via Sant Ignasi. Foto: Pere Fontanals


Finalment, i quan al carrer ja hi havia molts vianants mirant i especulant sobre el que passava, dos bombers s'han posat a un extrem i l'altre del carrer i han regulat el trànsit amb mestratge fins que els policies locals han pogut tornar a peu de carrer.

La picabaralla ha acabat amb la identificació dels dos contendents per part dels agents. Els Mossos també han arribat al lloc dels fets, però no han hagut d'actuar.