​El conductor de l'accident mortal a Avinyó no tenia carnet de conduir

El cotxe va bolcar en una carretera forestal i una noia menor d'edat va perdre-hi la vida

Vehicle on viatjaven els cinc joves accidentats.
Vehicle on viatjaven els cinc joves accidentats. | Gemma Aleman
NacióDigital
20 d'abril del 2019
Actualitzat a les 19:10h
El conductor de l'accident mortal a la pista forestal d'Avinyó (Bages) no tenia carnet de conduir, segons ha pogut saber l'ACN. L'incident va deixar un mort, un ferit crític i tres més de diversa consideració, segons va informar aquest divendres el Servei Català de Trànsit. Per causes que es desconeixen, el vehicle, amb cinc joves, quatre nois i una noia menor d'edat, va bolcar en una carretera forestal als afores de la localitat. La noia, que tenia 15 anys, va perdre la vida a lloc dels fets. El tot terreny tenia capacitat únicament per a quatre places i la ITV caducada. Segons els primers indicis, els ocupants no portaven el cinturó de seguretat cordat, malgrat que serà la investigació la que haurà de concloure-ho. 

El conductor va resultar ferit crític i va ser traslladat en helicòpter a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell. Dos dels afectats menys greus van ser atesos al centre hospitalari Sant Joan de Déu de Manresa.

Tots els ocupants tenen entre 15 i 19 anys i són veïns de Santa Maria d'Oló i Balsareny.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va desplaçar quatre unitats de suport avançat i dues de bàsiques per ocupar-se de les víctimes.