Carlos Lanza encapçalarà la llista de Ciutadans al Pont de Vilomara

Carlos Lanza
Carlos Lanza | Arxiu particular
Redacció
18 d'abril del 2019
Actualitzat a les 15:50h
Carlos Lanza Aparicio encapçalarà la llista de Ciutadans (Cs) al Pont de Vilomara i Rocafort en les pròximes Eleccions Municipals del 26 de maig. Lanza, de 49 anys i nascut en la població, és Enginyer Tècnic Industrial en Electrònica i serà el primer alcaldable que la formació taronja presenta en el municipi. El candidat és funcionari i exerceix com a professor d'electricitat-electrònica des de fa més de 20 anys, encara que abans va ser enginyer en la indústria. Carlos Lanza és una persona implicada amb el poble i molt conegut entre els veïns del Pont.

El candidat lidera "un equip de persones amb molta capacitat i il·lusió per a emprendre un nou projecte en el municipi, concentrant esforços en els principals problemes que afecten els veïns, sobretot l'atur", ha explicat Lanza. A més, ha avançat alguns dels objectius que s'ha marcat la formació taronja com "aconseguir més recursos per a millorar la formació dels ciutadans més desfavorits i que així puguin optar a treball de més qualitat", i "fomentar la implantació de noves empreses en el municipi". 

Carlos Lanza ha incidit en la importància d'"optimitzar els recursos municipals, reduint la dedicació exclusiva de l'alcalde, tinent d'alcalde i regidors" i així "dedicar aquest capital als treballadors municipals com la brigada, vigilants de seguretat i personal laboral". En aquest sentit, l'alcaldable ha incidit en "la importància d'anar a votar en aquestes eleccions per a aconseguir la regeneració democràtica que tant es necessita". Per això, la formació taronja ha proposat "limitar a 8 anys els càrrecs polítics i fomentar la transparència en la selecció de personal en el consistori: tan laboral, com a interí o funcionaris". Finalment, Cs treballarà perquè al Pont de Vilomara "els dos idiomes oficials de la nostra Comunitat Autònoma estiguin presents en la mateixa mesura en tots els documents i retolats del municipi i respectar així a tots els veïns sense cap mena de diferència".