Ferran Verdejo, candidat del PSC a Cardona, presenta el seu equip per a les municipals

Candidats de la llista del PSC a Cardona
Candidats de la llista del PSC a Cardona | PSC
Redacció
18 d'abril del 2019
Actualitzat a les 9:57h
El passat dissabte, el Centre Cívic de Cardona es va omplir de cardonins que van apropar-se a acompanyar i a conèixer de primera mà la renovada candidatura del PSC per aquesta població.

El cap de llista, el jove Ferran Verdejo, va presentar els membres de la llista que l'acompanyen a les municipals i va explicar les línies bàsiques del programa amb el que vol aconseguir arribar a l'alcaldia i posar en marxa "projectes reals de necessitats dels veïns que estan aturats des de fa anys".

Sota el nom Obrim Cardona, el projecte dels socialistes inclou propostes per als cardonins, els veïns de les Colònies, la Coromina, del barri històric i dels barris de pagès. Verdejo aposta per una gestió municipal eficaç "que fugi de banderes i de colors per donar a tots els cardonins l'oportunitat de sentir-se representats pensin el que pensin i vegin com les possibilitats de viure dignament a Cardona sigui la prioritat del consistori".

Verdejo, cardoní amb origen familiar a les Colònies, ha declarat que “no aniré a fer-me fotos de campanya a un barri oblidat i només recordat abans de els eleccions, per dignitat i per respecte als meus avantpassats i a tots els cardonins”.

Verdejo proposa transparència en la gestió, impuls de projectes que siguin veritablement útils i necessaris per als joves i la gent gran, que cap cardoní mai més no hagi de marxar del seu poble per la manca de feina o per culpa de l'habitatge. Cosa que, al seu entendre, no passa ara, en que hi ha "deixadesa de les polítiques locals que han posat el focus només en el procés".

A l'acte de presentació van participar-hi, l'eurodiputat i candidat del PSC al Parlament Europeu, Javi López, i el candidat socialista al Congrés, Arnau Ramírez. La Mercè Cardona, secretària d'organització del PSC del BBS, va ser l'encarregada de presentar i donar la benvinguda als cardonins que van assistir-hi.

Els membres de la llista socialista per a les eleccions municipals del proper 26 de maig són Ferran Verdejo, Jordi Casas, Cèlia Vilella, Francisco Romero, Silvia Fernández, M. Àngels Caparrós, Juan Pérez, Maria Lasso, Roger Colell, Joan Corominas, M. Àngels Gassó, (supl) Manuel Donaire, (supl) Carme Garcia, (supl) Guillem Gangolells.
Arxivat a