Josep Joan Roda encapçalarà la llista de Navarcles En Comú a les municipals

Acte de la candidatura de Navarcles en Comú
Acte de la candidatura de Navarcles en Comú | NenC
Redacció
17 d'abril del 2019
Actualitzat a les 23:31h
Navarcles en Comú, formació política que incorpora gent d'ICV, EUiA, independents i històrics del PSUC com l'ex alcalde Carrillo, ha escollit per unanimitat com a alcaldable a les eleccions municipals del 26 de maig a Josep Joan Roda.

Roda és regidor per ICV a Navarcles des del 2015 i té una àmplia trajectòria com a activista social... (gegants, bàsquet, unió de botiguers). Actualment la seva activitat laboral és la de treballador públic.

En la seva primera intervenció Roda va relatar "la molta feina feta" al consistori i va agrair el suport de tot l'equip "treballador i consolidat" que l'ha acompanyat aquests 4 anys. 

Tot seguit, Roda va esbossar les bases sobre les que treballar per ser "encara més útils als nostres veïns i veïnes" perquè, va reblar: "la política va de posar les persones en el centre, de canviar el present per un futur millor que no deixi ningú enrere, i a Navarcles calen més i millors polítiques per la Gent Gran, especialment aquella que està, sola, on els infants tinguin les mateixes oportunitats i on els nostres joves puguin quedar-s'hi a viure i treballar". Afegint que, "per tant, el repte és posar els pressupostos municipals i les accions en l'atenció a les persones, l'educació, l'habitatge i el desenvolupament econòmic". 

En la seva intervenció, Roda va prometre que "la sostenibilitat ambiental serà un eix principal quan governem" i va afegir que "la planificació de l'acció de govern ha de posar en el centre el medi ambient i tenir en compte la biodiversitat, la flora, fauna, i en definitiva també les nostres fonts i camins que són el més gran patrimoni que tenim".

Per acabar el candidat es va comprometre a "escoltar, acompanyar i donar resposta a la gent", segons Roda "amb el govern actual passa poc , o gens".