El Tast de Vins del Bages de la Confraria inclourà quinze vins de la DO

Tindrà lloc el proper 25 d'abril a la sala petita del Kursaal

Redacció
17 d'abril del 2019
Actualitzat a les 15:24h
Com cada any, la Confraria de Vins del Bages organitza el tast de vins del Bages on cada celler de la Denominació d'Origen presenta un dels seus productes, una de les seves referències, la que ells mateixos han triat. Enguany tindrà lloc el 25 d'abril a partir de les 9 del vespre a la Sala Petita del Kursaal. El preu del tast i el sopar serà de 30 euros per als socis de la confraria i de 35 euros er als que no en siguin.
 
En aquesta ocasió els vins triats per cada celler són:
 
- Caves Gibert: Cava Gran Reserva Gibert Brut-nature (2015)
- Celler Abadal: Abadal Picapoll (2018), 100% Picapoll
- Celler Grau i Grau: Picapoll Cent.Kat (2017) 100% Picapoll col·lecció.
- Celler Sanmartí: Blanc 1018 (2017), 53% Macabeu 47% Picapoll blanc
- Heretat Oller del Mas: Blanc de Picapolls (2018), 60% Picapoll negre 40% Picapoll blanc.
- Mas de Sant Iscle: Gewürztraminer 100% (2018)
- Sant Miquel d'Oló: L'Escletxa (2017) 100% Chardonnay
- Coop. Artés: Fumet Rosat (2018) (rosat), 50% Mandó, 30% Cab. Sauvignon 20% Merlot
- Celler El Molí: Sagal rosat (2018),100% Garnatxa Negra 
- Celler Les Acàcies: Avinius, (2017), 55% Merlot i 45% Syrah
- Celler Solergibert: Cabernet Resevan (2012), 85% Cab. Sauvignon i 15% cab. franc
-Cooperativa de Salelles: As de Copes 2016 (negre), 100% Cabernet Sauvignon
- Exibis: La Rasa (2015), 60% Cabernet Sauvignon 20% Sumoll i 20 % Mandó
- Fargas Fargas: ¾ De Quinze (2015) (34% Ull de Llebre, 33% Merlot, 33% Cabernet Sauv.)
- Vins Colltor: Clos Colltor Syrah (negre), 100% Syrah
 
Pràcticament tots els vins que es tastaran són primícia i encara no es troben al mercat. En aquest tast, hi haurà la possibilitat de tastar el Chardonnay d'un celler nou, un vi que encara no ha estat qualificat per la Denominació d'Origen.
 
La festa dels Vins del Bages, a més a més, també tindrà música amb el grup “Aquell parell”, tot plegat, acompanyat per un sopar a la sala petita del Kursaal servit per l'Espai Gastronòmic Kursaal. 
 
Menú
 
Amanida amb favetes baby i pernil ibèric
Timbal de brandada amb làmines de patata
Salmó marinat amb crítics i remolatxa
Magret d ànec amb salsa Hoisin
Brownie de xocolata amb cristalls de sèsam i nous caramel·litzats
 
El període d'inscripció finalitza el dimarts 23 d'abril. S'ha de fer a través de la pàgina web de la Confraria de Vins del Bages http://www.confrariabages.cat/