Toni Batista serà el candidat de Junts per Castellnou de Bages

Toni Batista
Toni Batista | Arxiu particular
Redacció
17 d'abril del 2019
Actualitzat a les 9:30h
Toni Batista Brisset ha sortit escollit com a cap de llista a Castellnou de Bages pels comicis municipals del maig del 2019, després de ser ratificat per l'executiva comarcal del Partit Demòcrata del Bages i pels associats i associades del municipi, presentant-se sota la marca de Junts per Castellnou. Batista és independent.

Batista, que treballa com a tècnic en el món de la construcció, és una persona molt activa i vinculada a les entitats del poble. Va ser diversos anys membre de la Junta de la Unió Esportiva Castellnou, i durant quatre anys president de la Junta de veïns de la urbanització Pinedes de Castellnou. Va ser soci fundador de la ja desapareguda la Drecera, entitat sense ànim de lucre del poble, de caire cultural i medi ambiental. Actualment és un dels coordinadors de L'ADF de Castellnou de Bages, a la qual en forma part des de fa 25 anys. 

El nou cap de llista fa el salt a la política seguint "la inquietud i la implicació que el mou" per millorar el dia a dia dels castellnouencs. Assegura que pren el relleu amb optimisme i ganes de treballar pel poble. Agraeix també la confiança que tot l'equip ha dipositat en ell per liderar aquest projecte.