Eloi Hernàndez tornarà a encapçalar la llista de Junts-ERC per Fonollosa

Eloi Hernàndez durant l'acte de Junts-ERC per Fonollosa
Eloi Hernàndez durant l'acte de Junts-ERC per Fonollosa | ERC
Redacció
17 d'abril del 2019
Actualitzat a les 8:53h
El passat diumenge es va presentar la candidatura de Junts per Canet, Fals, Camps i Fonollosa - ERC, davant d'unes 140 persones que van omplir la Plaça Major de Fonollosa.

L'equip està format per 19 persones que volen continuar treballant i liderant el govern de l'ajuntament els propers 4 anys, pels pobles i la seva gent. El grup, encapçalat per l'actual alcalde i candidat a la reelecció, Eloi Hernàndez, va presentar l'obra de Govern feta aquesta present legislatura per Junts-ERC com el millor aval per donar continuïtat als projectes que ja hi ha en marxa i d'altres de nous que són molt necessaris, que impulsaran amb empenta, ganes, energia i il·lusió. "Vull tornar a ser alcalde; volem continuar treballant per què hem fet molta feina, però en queda molta per fer", va dir Hernàndez.  

L'equip està format per 11 dones i 8 homes, combinant l'experiència d'aquests darrers anys a l'ajuntament amb la incorporació de noves persones, representants dels quatre pobles del municipi, d'edat diverses i amb perfils variats. Persones que volen contribuir a continuar treballant per uns pobles millors, amb major qualitat de vida, ajudant a qui més ho necessita, tirant endavant els projectes necessaris a tots els nuclis amb igualtat, i fent-ho de manera oberta, transparent, participativa i honesta. Un equip preparat i pensat per esdevenir el proper Govern de l'ajuntament.

La candidatura de Junts per Canet, Fals, Camps i Fonollosa - ERC, està encaçalada per l'actual alcalde de Fonollosa, Eloi Hernàndez i Mosella, i el segueixen: Eli Carvajal de 2 (actual Tinent d'alcalde i regidora d'acció social, joventut, esports i hisenda; és instructora de fitness i monitora d'activitats dirigides, veïna de Canet de Fals); Anna Comellas de 3 (llibretera, i veïna de Canet de Fals); Joaquim Busom de 4 (metge semi-jubilat, regidor de Cultura, Manteniment i Via Pública aquest darrer any, veí de Fals); Anna Grau de 5 (Secretària en una consultoria, ex regidora i veïna de Camps); David Zamora de 6 (tècnic en electromecànica de vehicles, veí de Canet); Nil Buxó de 7 (músic i professor de clarinet a l'Escola de Fonollosa, veí de Fonollosa); Ester Lladó de 8 (massatgista, és presidenta d'ERC-Fonollosa); i Pere Llatjós de 9 (metge psicoanalista, veí de Camps).

Com a suplents els segueixen: Beth Vidal (estudiant de logopèdia, cangur i ajudant de cuina, veïna de Canet); Marc Sivillà (Business controller, veí de Canet); Eva Juvert (Directora de Qualitat empresa automoció, de Fonollosa); Bet Suero (Mestra de música, veïna de Fals); Jordi Jiménez (autònom, veí de Canet); Maria Pons (auxiliar de farmàcia, veïna de Fals); Dani Bonvehí (instal·lador de calefacció/fred, de Camps); Montse Barea (ex regidora de l'ajuntament pel PSC, veïna de Canet); Montse Serra (infermera i actual regidora de salut pública, turisme i patrimoni, veïna de Fals); i Magdalena Clarena (jubilada, protagonista dels fets de l'1-O a Fonollosa, veïna de Fonollosa).

L'acte, que va ser conduït per la coach Gemma Calmet, filla de Fonollosa, va comptar amb les intervencions de diversos dels membres de la candidatura, i de la delegada del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Alba Camps. L'alcalde i candidat a la reelecció, Eloi Hernàndez i Mosella, va ser el darrer en prendre la paraula i, a part de presentar-se, explicar les línies principals de l'actual obra de Govern i avançar algunes de les propostes que defensaran i impulsaran els propers anys, va ser l'encarregat d'anunciar i presentar un per un els diversos integrants de l'equip.