La pastisseria Perarnau dona una mona de Pasqua a JNA de Creu Roja

Infants de JNA amb la mona gegantina al fons
Infants de JNA amb la mona gegantina al fons | Creu Roja
Redacció
16 d'abril del 2019
Actualitzat a les 12:28h
La Pastisseria Perarnau i l'il·lustrador Dani Hernàndez fan de padrins dels infants i adolescents de JNA de Creu Roja regalant-los la mona de Pasqua.

L'elaboració d'aquesta mona de xocolata és una iniciativa de la Pastisseria Perarnau, per a la qual ha comptat amb la col·laboració de l'il·lustrador manresà Dani Hernández Massegú, que n'ha fet el disseny. La peça és una representació lliure del paisatge de Manresa amb alguns dels seus edificis més emblemàtics, entremig dels quals apareixen alguns personatges propis de la pasqua manresana com la processó, els armats, o un grup de caramellaires.

El muntatge, que té una mida aproximada de mig metre tant d'amplada com d'alçada, estarà exposat a l'aparador de la Pastisseria Perarnau (al C. Carrió de Manresa) durant tota la pasqua, i passat aquest període se'n farà donació a l'entitat Creu Roja Manresa.

Amb aquest acte de donació els creadors de la mona i Creu Roja Manresa han volgut complir amb la tradició típica de la pasqua, fent per un dia de padrins i fillols respectivament. Per això, avui els fillols han anat a visitar els padrins han pogut veure la seva mona i, a més, han tingut la sorpresa de poder entrar a l'obrador a fer de pastissers per un dia i el·laborar ous de pasqua de xocolata.

Un cop finalitzada la Setmana Santa, la mona es podrà veure uns dies més a les instal·lacions de Creu Roja a Manresa.

Més enllà de la bonica tradició, la xocolata formarà part, un cop desmuntada la mona dels berenars de més de 50 infants i adolescents dels projectes JNA i Casal-Ot.