Sant Salvador de Guardiola destina 40.000 euros a reparar voreres i senyalització al Calvet

per Redacció, 16 d'abril de 2019 a les 12:20 |
Obres a una vorera del Calvet | AJSSG
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 d'abril de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Seguint el pla de millores que cada any porta a reparar carrers i camins, tant en sòl urbanitzable com en no urbanitzable, aquest mes d'abril l'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola destinarà 40.000 euros de fons propis per l'execució de les voreres dels carrers Barcelona, Guardiola i Sant Salvador, a la urbanització del Calvet.

En aquest paquet d'inversió també hi entren actuacions puntuals a les àrees de contenidors d'aquests mateixos carrers, per millorar el seu aspecte i funcionalitat. Així com la senyalització horitzontal i línies del terra a tot el municipi. Des de l'Ajuntament es demana un esforç per mantenir netes aquestes àrees i per prendre consciència que el reciclatge és necessari tant per la conservació del medi ambient, l'aspecte de les zones dels contenidors i l'economia de tots plegats.


Sant Salvador de Guardiola és un poble molt extens, amb diversos nuclis de població i molts quilòmetres de camins. El pressupost de l'Ajuntament creix cada any per dotar de recursos la seva conservació. Així, només el passat exercici 2018, es van invertir 50.000 euros en la reparació dels carrers de la urbanització de Ca l'Esteve, situada als peus de Montserrat i lluny del nucli urbà del municipi. Amb les actuacions a les voreres del Calvet comença un pla a llarg termini que s'estendrà més enllà dels carrers més transitats.

 

Participació