La Fira de l'Ocupació del Bages ja té confirmades 30 empreses

Imatge d'arxiu de la Fira d'Ocupació del Bages
Imatge d'arxiu de la Fira d'Ocupació del Bages | Cambra
Redacció
16 d'abril del 2019
Actualitzat a les 9:07h
La segona edició de la Fira de l'Ocupació del Bages ja té confirmada la presència de 30 empreses que hi buscaran nous professionals per a les seves plantilles. Així, s'assoleix l'obectiu d'incrementar l'oferta de llocs de treball respecte la passada edició de la fira, en què hi varen participar un total de 23 empreses. Entre les empreses participants n'hi ha de sectors molt diversos, així com de diferents tamanys. Destaca la presència d'algunes de les principals empreses del territori com la Fundació Althaia, Denso o ICL. També hi ha una important representació del sector industrial amb Foneria Condals, Gestamp, Maxion Wheels o Vilardell Purtí, i del sector del comerç i serveis com Kids&Us, Bonpreu, Decathlon o Deporvillage.

La fira es podrà visitar el dia 25 d'abril, de 9 del matí a 2 del migdia i de 3 a 5 de la tarda a la fàbrica de l'Anònima de Manresa. Durant tot el dia, tindran lloc diferents activitats gratuïtes per a tots els participants, amb l'objectiu d'ajudar-los en el procés de recerca de feina i ensenyar-los eines per superar amb èxit els processos de selecció de les empreses. Per exemple, hi haurà un punt de revisió de currículums exprés, una dinàmica de grup on s'ensenyarà com afrontar una entrevista grupal o una activitat per practicar l'entrevista personal.

La fira s'adreça a persones desocupades o persones en actiu que vulguin canviar de feina, amb l'objectiu de posar-los en contacte amb empreses que busquen cobrir llocs de treball dins de les seves plantilles. En la passada edició, va rebre prop de 200 visitants i s'hi van tancar alguns contractes de treball. La fira està coorganitzada per la Cambra de Comerç de Manresa, en el marc del Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE), i l'Ajuntament de Manresa, com a part de les accions incloses en el programa Ocupació a la Indústria Local.