Una nova línia de bus connectarà Igualada i els centres universitaris de Manresa

Es posarà en servei el 23 d'abril amb tres expedicions per sentit els dies lectius universitaris

UManresa
UManresa | AFT
Redacció
15 d'abril del 2019
Actualitzat a les 12:53h
El Departament de Territori i Sostenibilitat posarà en servei el pròxim dimarts, 23 d'abril, una nova línia de bus que comunicarà Igualada i els centres universitaris de Manresa (Campus UManresa-FUB i l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa UPC) per tal d'atendre les necessitats de mobilitat dels estudiants.
 
El nou servei oferirà tres expedicions d'anada i tres de tornada els dies lectius universitaris, amb sortides d'Igualada a les 7.05 h, 13.35 h i 19.05 h i amb sortides des de Manresa a les 8.00 h, 14.30 h i 20.00h.
 
En sentit d'anada, el servei cobrirà tot el Passeig Verdaguer d'Igualada, fent parada a l'estació d'autobusos, continuarà de manera directa per la C-37 com a via ràpida i un cop a Manresa realitzarà parada a Plaça Valldaura, als centres universitaris i a l'estació d'autobusos.
 

Quadre d'horaris Foto: TiS


Els horaris estan coordinats amb les entrades i sortides dels diferents centres universitaris de Manresa així com amb els centre educatius d'Igualada. Igualment, la majoria de les expedicions ofereixen enllaç amb els trens de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya a les estacions de Manresa i Igualada. Aquestes comunicacions són ateses per l'empresa concessionària SA Masats Transports Generals (Grup Direxis).