El Vermell acollirà la presentació de «Connectant instants», un llibre amb entorns manresans

Les autores, Clàudia Viladrich i Marta Albet, el presentaran dimecres al vespre

Redacció
15 d'abril del 2019
Actualitzat a les 11:00h
Clàudia Viladrich (Barcelona, 1975) i Marta Albet (Barcelona, 1973), són les autores del llibre “Connectant instants” (Edicions 96, abril 2019), que presentaran dimecres al restaurant Vermell de Manresa a les 8 del vespre.

La Clàudia Viladrich és autora de tres poemaris i dos llibres en prosa, debutant amb el poemari “Pel forat del pany” (El Carro del Sol, 2001), que homenatja els manresans Gossos. La Marta Albet és apassionada pel màrqueting i la comunicació, i fotografia. Durant un viatge a Colòmbia, l'abril del 2018, va néixer “Connectant instants” un cistell d'olors, colors, sabors, sensacions, emocions i vida, on mots i imatges es troben al moment just i necessari. 

El llibre de les manresanes compta amb una bona part de poemes, textos i imatges de Manresa, rememorant moments àlgids de la Festa Major, com el castell de focs al Parc de l'Agulla i la traca final amb el Correfoc. També hi trobem, pintats i contats, racons del Passeig, La Seu, La Sèquia, el Caracas, el Born o el barri Antic. Les quatre estacions del projecte visual i literari estan connectades per la cançó dels manresans Gossos, La llum que portes dins, que homenatja la ciutat.

A la presentació-espectacle, es comptarà amb la veu i la música de la cantautora manresana Sara Roy, i el ballarí i actor ampostí Xavi Forcadell amenitzarà les lectures i imatges en clau de clown i farà una demostració de lindy-hop acompanyat de les autores del llibre.