La Trobada Gegantera i la Benedicció de Rams posen el pròleg a les Caramelles de Súria

Les colles participants han fet una cercavila pels carrers del centre urbà, amb sortida i arribada a la plaça de Sant Joan

Benedicció de Rams a Súria
Benedicció de Rams a Súria | AjSú
Redacció
14 d'abril del 2019
Actualitzat a les 20:08h
L'11a Trobada Gegantera i la Benedicció de Rams han estat els actes centrals de la Fira de Rams de Súria, que se celebra aquest diumenge 14 d'abril. Aquesta celebració posa el pròleg a les Caramelles de Súria, que tindran lloc dissabte 20 i diumenge 21 d'abril, i als actes de Setmana Santa.

La Trobada Gegantera ha comptat amb la participació de les colles de Callús, Cardona, Poble Nou (Manresa), Navarcles, la Roca del Vallès, Sant Llorenç Savall i les colles surienques dels Geganters i Grallers del Poble Vell i dels Geganters del Gorg de l'Olla.

Les colles participants han fet una cercavila pels carrers del centre urbà, amb sortida i arribada a la plaça de Sant Joan. Aquest espai ha acollit una ballada final, a més d'inflables i un taller de pintura.
 

Gegants a la plaça de Sant Joan de Súria. Foto: AjSú


Al final de la Trobada, el cap dels Geganters i Grallers del Poble Vell, Manel Ramos, ha agraït la participació de totes les colles.

La Benedicció de Rams també ha aplegat nombroses persones al davant de l'Església Parroquial de Sant Cristòfol.

El programa d'actes de la Fira de Rams ha acabat per la tarda a la plaça de la Serradora, amb una ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Súria.

Una altra de les activitats d'aquest diumenge 14 d'abril és el 1r Torneig de Tennis Taula Vila de Súria, que se celebra al Pavelló Municipal d'Esports Josep Fàbrega i Tort. L'organització d'aquesta competició esportiva és a càrrec del Club Tennis Taula Valls de Torroella, amb el suport del Casal de Joves i l'Ajuntament de Súria.
Arxivat a