La CUP de Navàs presenta una llista jove i renovada

Membres de la llista de la CUP a Navàs
Membres de la llista de la CUP a Navàs | CUP
Redacció
12 d'abril del 2019
Actualitzat a les 22:53h
L'Assemblea Local de la CUP de Navàs ha fet pública la llista de 23 persones –10 suplents– que conformen la llista electoral amb la qual es presentaran a les eleccions municipals, i amb l'objectiu de revalidar la majoria absoluta. 

La llista, jove i molt renovada, l'encapçalarà en Genís Rovira, professor i actual regidor de cultura, festes, participació i noves tecnologies de l'Ajuntament de Navàs, i anirà acompanyat al segon lloc per l'Anna Rubio, mestra de l'IE Sant Jordi i actual regidora de comunicació, turisme i joventut. El tercer lloc serà per l'actual alcalde Jaume Casals, "Tai" –i primer alcalde de la CUP a la Catalunya Central, el 2011– que ja havia expressat la seva voluntat de continuar com a regidor.

La resta de persones que conformen els deu primers llocs són dones i homes de diferent edat i experiències laborals, però amb una característica comuna: s'estrenen en una llista electoral. La número 4 serà l'Helga Iglesias, llicenciada en psicologia i màster en direcció de RRHH, especialitzada en Inserció Social i Laboral; el cinquè lloc serà per l'Uriel Montesinos, tècnic de l'OMPLE de Navàs, psicòleg i màster en RRHH, mentre que el sisè lloc serà per a en Miquel Coll, graduat en Dret. La setena i vuitena posició l'ocuparan la Laura Casafont, mestra, i la Marina Potrony, graduada en administració i direcció d'empresa amb especialització en gestió comptable i màster en economia social i solidària. La resta de persones que ocuparan les darreres posicions són el Martí Castanyer, en David Terés, la Montse Esclusa, l'Ivan Crespo i l'actual regidora d'educació i esports Sara Cortina. 

12 dones, 11 homes i 12 cares noves

La CUP es mostra molt satisfeta de la confecció final de la llista, ja que demostra "que la gent té ganes de formar part de la nostra candidatura", en paraules de Genís Rovira. A més destaca que "és la primera vegada que aconseguim ser més dones que homes, i dels 23 fins a 12 persones són cares noves en la política municipal". Segons Rovira, en un moment polític nacional convuls, "s'agraeix trobar tanta gent implicada". D'entre les 12 cares noves destaca la de la Sakina Zoughi El Abdellati, primera persona d'origen magrebí que es presenta en una llista electoral a Navàs.