Junts per Sant Fruitós critica el PSC i també Batanés per la situació viscuda al ple

Considera que l'alcalde hauria d'haver consensuat les pancartes amb les formacions independentistes

Redacció
12 d'abril del 2019
Actualitzat a les 18:17h
Junts per Sant Fruitós ha emès un comunicat on "lamenta profundament" que s'hagi arribat al punt que un partit, el PSC, que forma part del govern, abandoni el ple, com va passar dijous, "escenificant que el govern actual està completament trencat". Cal recordar que el regidor del PSC Tomàs Casero, va abandonar el ple per les pancartes amb Fairy que pengen a la façana de l'Ajuntament.

Tot i així, Junts per Sant Fruitós també responsabilitza l'alcalde Batanés, de Gent fent Poble, de la situació ja que el considera "incapacitat de generar consensos", tirant sempre "de la unilateralitat que el caracteritza". En aquest sentit, recorden, ara fa un més, com tampoc van saber generar consens sobre el POUM. 

Els nacionalistes aclareixen que la decisió de penjar la "pancarta de la discòrdia" no es va explicar a cap dels partits del consistori, "afegint la gravetat del fet que parli en nom tant nostre com d'ERC sense consultar-nos prèviament.

Junts per Catalunya atribueix la pancarta dels "Fairy" a una necessitat injustificable "de buscar l'afany de protagonisme i buscar ressò mediàtic en els mitjans de comunicació".