El PSC abandona el ple de Sant Fruitós per les pancartes de «Fairy» a la façana de l'Ajuntament

El portaveu del PSC, Tomàs Casero, va instar l'Ajuntament a acatar "el requeriment fet per la Junta Electoral però Batanés va assegurar que no havia arribat

Ple de Sant Fruitós de Bages d'aquest dijous
Ple de Sant Fruitós de Bages d'aquest dijous | Marc Vila / ONA Bages
Redacció
12 d'abril del 2019
Actualitzat a les 18:17h
El PSC de Sant Fruitós de Bages, soci de govern del Gent fent Poble de l'alcalde Joan Carles Batanés, va abandonar dijous el ple de l'Ajuntament per la pancarta que penja a la façana del consistori amb la imatge d'uns envasos de la marca de detergents Fairy que substitueixen les dels llaços grocs que va fer retirar la JEC, segons informa Ona Bages.

El portaveu del PSC, Tomàs Casero, va instar l'Ajuntament a acatar "el requeriment fet per la Junta Electoral de zona" després de la seva denúncia, però l’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, va respondre que fins a la data del ple no li constava cap nova notificació per part de la Junta Electoral.
 

Els cartells de Fairy que ha penjat l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages. Foto: ACN


Després de més de 20 minuts de ple, durant els quals també van intervenir els regidors d'ERC i CiU, Casero va abandonar el ple. L'altre regidora socialista, la cap de llista del PSC a les properes eleccions Cristina Murcia, no es trobava al ple ja que participava en una excursió emmarcada en el programa de la gent gran.