El Manresa FS rebrà dissabte un Barceloneta Futsal necessitat de punts

El Manresa FS jugarà dissabte contra el Barceloneta
El Manresa FS jugarà dissabte contra el Barceloneta | MFS
Redacció
12 d'abril del 2019
Actualitzat a les 15:04h
El Pujolet viurà dissabte a partir d'1/4 de 9, un partit entre dos equips amb necessitats ben diferents entre el Manresa FS i el Barceloneta Futsal CE. Uns per no perdre la segona plaça actual a la classificació i els altres, amb 29 punts i a tres punts del descens, a evitar acostar-se a les places perilloses. Els resultats de l'última jornada varen anar molt bé a l'equip manresà que havia perdut a Castelldefels.

El Barceloneta cada temporada salva el coll del descens en les últimes jornades des que va ascendir a la categoria ara fa tres temporades. És un equip que enguany només coneix la victòria en una sola ocasió com a visitant, va ser a la pista de l'Isur. A part d'un empat a l'Hospitalet, la resta d'enfrontaments els ha perdut (Escola Pia, Pallejà, Natació Sabadell, CCR, Lleida, Salou, Unión Sta. Coloma, Canet i Mataró).

El Manresa, amb la plantilla curta, convocarà dos juvenils i intentarà treure el partit per, com a mínim, mantenir la diferència amb els equips que té a prop. Així, Mataró juga a la difícil pista del Lleida, mentre que Pallejà i Escola Pia reben a Segorbe i Industrias respectivament.