Junts per Navarcles presentarà la seva llista encapçalada per Joan Zapata, dissabte

Joan Zapata i Àngels Chacón
Joan Zapata i Àngels Chacón | JxCat
Redacció
11 d'abril del 2019
Actualitzat a les 18:30h
Junts per Catalunya – Navarcles presentarà la llista amb la que concorreran a les eleccions municipals, el proper dissabte 13 d'abril de 2019, a les 7 de la tarda, al Teatre Auditori Agustí Soler i Mas de Navarcles.

La llista està encapçalada per en Joan Zapata i Lluch, navarclí des de fa vint anys, nascut a Viladecans. La seva candidatura va ser escollida per unanimitat de tots els associats i associades de l'agrupació local del partit que van assistir a l'Assemblea, el passat mes de juny.

El projecte que lidera en Joan, compta amb un potent grup de persones amb reconeguda experiència en la gestió municipal, així com, noves incorporacions de totes les edats i àmbits; una llista amb un fort caràcter transversal i tècnic.

Junts per Catalunya – Navarcles aposta per revertir l'actual concepció pessimista que és té de poble i fomentar el seu potencial amb un projecte innovador integral.

L'acte comptarà amb la presència de la Consellera d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Àngels Chacón.