El republicà Isidre Viu optarà a ser reelegit com a alcalde de Balsareny

Isidre Viu
Isidre Viu | ERC
Redacció
11 d'abril del 2019
Actualitzat a les 16:43h
L'assemblea d'ERC Balsareny ha decidit que l'actual alcalde, Isidre Viu, sigui el cap de llista de la formació republicana a les properes municipals, optant així, a revalidar l'alcaldia. Des de la formació s'han mostrat convençuts que la trajectòria tant personal com laboral de Viu li dona l'experiència i força necessària per afrontar l'alcaldia del poble.

El candidat ha manifestat que "em presento a l'alcaldia de Balsareny amb empenta i il·lusió, tant per enllestir els projectes que hem iniciat, alguns d'ells tot just estan arrencant i d'altres estan a punt d'enllestir-se, i amb l'energia necessària per començar-ne de nous, que ja tenim pensats i preparats". La presentació de l'alcaldable tindrà lloc en un acte aquest dissabte, 13 d'abril, a les 10.30h al Casino, amb la presència de la consellera de Salut, Alba Vergés.

Viu és alcalde de Balsareny des de l'octubre del 2017, però compagina la tasca pública amb la privada treballant en una empresa d'alimentació des de fa 29 anys com a comercial i cap de producció. Actualment és el responsable del departament de R+D+I, i gestor d'uns quants comptes de clients de l'empresa. Ha participat activament en la vida associativa i cultural del poble, involucrant-se activament a moltes de les entitats del poble com els Pastorets, els Traginers o la Comissió dels Reis, per citar-ne algunes.