Divendres es pavimentarà la plaça dels Drets en el marc de les obres a la Baixada

Amb motiu dels treballs, es prohibirà l'estacionament a Infants, i intermitentment el trànsit pel Joc de la Pilota es desviarà cap al carrer del Carme

Redacció
11 d'abril del 2019
Actualitzat a les 16:39h
En el marc de les obres del projecte de millora de la Baixada dels Drets, aquest divendres, 12 d'abril es realitzaran els treballs de pavimentació a la Plaça dels Drets, a la zona de la confluència entre els carrers Sant Andreu, Joc de la Pilota i Sobrerroca.

Amb motiu d'aquests treballs, durant el dia de demà les afectacions al trànsit seran les següents:

- Es prohibirà l'estacionament a plaça Infants per a la descàrrega de la maquinària de pavimentació. El recorregut d'aquesta maquinària fins l'àmbit d'obres es realitzarà amb suport de personal d'obra.

- L'accés i sortida de camions d'asfalt es realitzarà per carrer Hospital i carrer Sant Andreu, amb suport de personal d'obra.

- En els moments que els treballs afectin l'accés a carrer Sobrerroca des de carrer Joc de la Pilota, es desviarà el trànsit de vehicles que es dirigeixi a Pl. Major pels carrers Carme, pl. del Carme i Cap del Rec.

El tall de trànsit vigent a la zona (els vehicles no hi poden accedir des del carrer de Sant Andreu) encara es mantindrà fins a la finalització dels treballs.