«Sàpiens», del surienc Roc Esquius, es representarà diumenge al Conservatori

«Sàpiens», diumenge al Teatre Conservatori
«Sàpiens», diumenge al Teatre Conservatori | Promocional
Redacció
11 d'abril del 2019
Actualitzat a les 16:25h
El Teatre Conservatori presentarà aquest proper diumenge a les 18 h Sàpiens, una producció de la Sala Flyhard amb text del surienc Roc Esquius, interpretada per Mireia Portas i Enric Cambray i sota la direcció artística de Sergi Belbel.

Ell és en Valentí Puig, el Conseller de Salut del moment, i com a bon sàpiens, ha lluitat incansablement per ser qui és, per ser on és, i per cuidar els altres. També, com a bon sàpiens, està carregat de problemes, gairebé sempre ridículs i insospitats.

Ella és la Marga Coll, i tot el que és i representa canviarà completament la vida d'en Valentí. I no s'aturarà fins a trasbalsar també la de tota la resta. Ella té una proposta que en Valentí no podrà acceptar, que ni tan sols podrà considerar. Però... la Marga ha arribat per quedar-se. De la manera més absurda. De la manera més eficient. Legalment. Per capgirar-ho tot. Perquè la Marga no és precisament...

Per més informació a les taquilles del teatre Kursaal i per internet. El preu de les entrades per Sàpiens és de 15€ (12€ majors de 65 anys, 6€ menors de 25 anys i Carnet Galliner).