ARaymond Tecniacero invertirà 6 milions d'euros per establir-se a Sallent

El ple de l'Ajuntament ha aprovat la bonificació del 75% perquè l'empresa construeixi la seva nau al polígon Plans de la Sala

Zona on instal·larà la neu ARaymond Tecniacero
Zona on instal·larà la neu ARaymond Tecniacero | AjSllt
Redacció
11 d'abril del 2019
Actualitzat a les 15:12h

Zona on instal·larà la neu ARaymond Tecniacero Foto: AjSllt


El ple de l'Ajuntament de Sallent va aprovar per 11 vots a favor de l'equip de govern i ERC i 2 vots en contra, de la CUP, la bonificació del 75% de l'impost de construccions per la implantació de la nova nau industrial de ARaymond Tecniacero. L'empresa bagenca concentrarà la seva activitat, ara repartida entre Sallent (on disposa d'un espai logístic) i Sant Fruitós, en una nau de nova construcció al polígon Plans de la Sala de Sallent, un projecte amb el qual la companyia garanteix la seva continuïtat a la comarca.

El trasllat de les dues divisions de l'antiga Tecniacero suposarà una inversió de 6 milions d'euros. El pla de l'empresa, que ja fa gairebé dos anys que va adquirir els terrenys, és iniciar a començament de l'any que ve la construcció de la nova nau en una parcel·la de 47.554 metres quadrats, amb un sostre inicial de 17.383 metres quadrats, ampliables fins als 28.500. Les noves instal·lacions haurien d'entrar en funcionament el 2022. 

L'alcalde David Saldoni va justificar el fet d'aprovar aquesta bonificació "perquè és una implantació industrial, no només logística, que engega noves línies de producte i que aposta per la millora contínua, la investigació i el desenvolupament. Una bonificació que de ben segur es recuperarà en pocs anys amb una inversió d'aquestes característiques".