Junts per Catalunya iniciarà la campanya de les espanyoles amb un acte al Conservatori

Hi intervindran l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, el cap de llista pel 28-A, Jordi Sànchez, les números dos i tres de la candidatura, Laura Borràs i Míriam Nogueras, i el president Carles Puigdemont

El cap de llista de Junta per Catalunya, Jordi Sànchez, també serà present a l'acte
El cap de llista de Junta per Catalunya, Jordi Sànchez, també serà present a l'acte | ND
Redacció
11 d'abril del 2019
Actualitzat a les 14:40h
Junts per Catalunya iniciarà la campanya de les eleccions al Congrés i al Senat aquest divendres a Manresa. Tots els candidats del 28-A per Barcelona seran en un acte que tindrà lloc al Teatre Conservatori de la capital bagenca a les 8 del vespre, acompanyats per l'alcalde Valentí Junyent que obrirà els parlaments. El seguiran el president del PDeCAT, David Bonvehí; el número 6 de la llista al Congrés per Barcelona, Francesc de Dalmases; el número 4, Ramon Tremosa; la número 3, Míriam Nogueras; i la número 2, Laura Borràs.

Tancaran la ronda d'intervencions el cap de llista de Junts per Catalunya, Jordi Sànchez, a través d'una carta escrita des de la presó de Soto del Real, i el president Carles Puigdemont, que també és cap de llista a les eleccions europees. També hi seran presents, entre altres, les candidates al Congrés del territori: les bagenques Míriam Santamaria (número 8) i Mercè Casals (número 14) i la moianesa Montse Girbau (número 10). 

D'aquesta manera, Junts per Catalunya fa una aposta clara en aquestes eleccions per la Catalunya Central, ja que Manresa és la única capital on es farà un míting d'aquestes característiques sense ser cap de província durant la campanya electoral del 28-A. L'acte demostrarà la força del territori i la capacitat de mobilització dels associats i simpatitzants per aquestes eleccions, com s'ha pogut veure en les nombroses presentacions de candidats a l'alcaldia dels municipis del Bages que s'han fet en els darrers mesos. 

Junts per Catalunya també afronta aquesta campanya amb l'objectiu de remuntar els resultats que pronostiquen les enquestes fetes abans de la presentació de la llista i amb la defensa del dret a l'autodeterminació a Madrid com a principal fita de la legislatura per resoldre el conflicte entre Catalunya i Espanya.