Aigües de Manresa fomentarà la inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectual

per Redacció, 10 d'abril de 2019 a les 15:21 |
Antoni Ventura i Toni Espinalt | Ampans
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 d'abril de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'empresa municipal Aigües de Manresa S.A. i Ampans han acordat un conveni de col·laboració que obre un marc de cooperació activa per contribuir a la inclusió sociolaboral de les persones amb discapacitat Intel·lectual.

La col·laboració d'Aigües de Manresa amb Ampans es basarà en dues matèries ja definides: la inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectual per part d'Aigües de Manresa S.A. i la contractació de serveis especialitzats del seu Centre Especial de Treball. Ambdues entitats consideren l'ocasió com a una oportunitat d'enriquiment mutu.


La signatura del conveni ha anat a càrrec d'Antoni Ventura, gerent d'Aigües de Manresa, i de Toni Espinal, director general d'Ampans. Precisament, des d'Ampans, Toni Espinal ha manifestat la seva satisfacció "per les possibilitats que obra una empresa valuosa i referent a Catalunya que  vol incorporar persones amb discapacitat intel·lectual i en situació de vulnerabilitat". Per la seva banda, Antoni Ventura posa de relleu la necessitat que les empreses del territori s'impliquin en la inserció laboral de les persones amb necessitats de suport i està satisfet de "la col·laboració que permet que Aigües de Manresa vagi un pas més enllà en el compromís d'incorporació i integració". 

Membres de les dues entitats han format una comissió de seguiment, encarregada de desplegar noves propostes per materialitzar col·laboracions en projectes comuns, que ajudin a consolidar els seus objectius socials i fundacionals, i també preveu col·laboracions a nivell institucional. 

 

Participació