Joves talents del Conservatori de Manresa, en concert diumenge al Kursaal

per Redacció, 9 d'abril de 2019 a les 14:38 |
Alguns dels joves talents que oferiran el concert diumenge al Kursaal | MEES
La Sala Petita del Kursaal acollirà aquest diumenge, 14 d'abril a les 12h, la setena edició del concert Joves Talents del Conservatori amb la participació d'una vintena de joves alumnes del Conservatori de Música de Manresa, d'entre 11 i 18 anys. Aquests joves van ser els guanyadors del concurs intern que va convocar el centre a finals de març al mateix Conservatori. 

El repertori del concert és molt variat i consta de 13 intervencions, la majoria amb instrument solista acompanyat amb piano, però també hi ha un quartet de cordes, i tres trios, dos d'aquests instrumentals i l'altre amb una soprano.


Els guanyadors de l'edició d'enguany i que actuaran diumenge al Kursaal són: Arnau Balcells (piano), Jan Badia (clarinet), Lluc Rovira (violoncel), Elena Òrrit (trompeta), Aina Fontanet (violí), Arnau Plaja (trompa), Fina Company (piano), Queralt Auguets (violí), Pere Requena (violoncel), Clara Soler (clarinet), Adrià Balcells (saxòfon), Mariona Casado (violí), Laura Romero (violí), Toni Massegú (viola), Marc Giménez (violoncel), Biel Pelfort (trompeta), Júlia Garrido (violoncel), Clara Renom (soprano), Anna Bach (clarinet) i Martina Nosàs (piano). Lluïsa Vinyes i Mònica Balcells, faran l'acompanyament al piano.

Les entrades tenen un preu de 8 euros (6 per als menors de 25 anys, majors de 65 i amb carnets d'escoles de música i Galliner) i es poden comprar a les taquilles, per telèfon (938723636) i per internet.

 

Participació