El CNL Montserrat organitza un nou concurs d'enigmes i llengua

Durant tot el mes d'abril, es podran trobar els enigmes del concurs per diferents establiments de Manresa

Redacció
09 d'abril del 2019
Actualitzat a les 14:19h
Amb el lema A l'abril cada paraula val per mil, el CNL Montserrat va iniciar el 2015 una campanya amb l'objectiu de divulgar l'origen de diverses paraules catalanes que, per mitjà de cartells, alguns establiments de Manresa van exhibir durant el mes d'abril. Enguany, la campanya continua amb un concurs lingüístic obert a la participació de tota la ciutadania. 

Durant tot el mes d'abril, es podran trobar els enigmes del concurs per diferents establiments de Manresa, ubicats principalment al barri Antic, la zona de les Bases i diverses botigues del passeig i rodalies, que mostren una endevinalla relacionada amb el tipus de botiga on s'exposa. Per trobar-ne la solució cal fixar-se en els productes de la botiga on està exposada l'endevinalla. 

Per participar en el concurs, cal resoldre 15 dels 30 enigmes i especificar en quin establiment de Manresa s'han vist. Les butlletes, que es troben als comerços col·laboradors i al CNL Montserrat, s'han de portar al CNL Montserrat (passeig de Pere III, 68). També s'hi pot participar per Internet a través d'un formulari.

Totes les persones que hagin emplenat correctament les butlletes entraran en el sorteig de diversos premis:

1. Una capsa experiència regal de Fent País.
2. Un val per als serveis de la Clínica Universitària de la FUB Manresa.
3. Un lot de productes del Gremi de Flequers de Barcelona.
4. Dos àpats al restaurant Atenes.
5. Quatre entrades al Centre de descoberta, recerca i documentació per a l'educació científica a les primeres edats, Lab 0-6, FUB Manresa.
6. Una subscripció anual a la revista El Pou de la Gallina.
7. Un lot de productes de Mengem Bages.
8. Dues entrades al Multicines Bages Centre.
9. Un lot de productes de Forn de Cabrianes.