L'antic ajuntament de Sant Fruitós acollirà el Casal d'Entitats i el Jutjat de Pau

Antic ajuntament de Sant Fruitós de Bages
Antic ajuntament de Sant Fruitós de Bages | AjSFB
Redacció
09 d'abril del 2019
Actualitzat a les 11:46h
Sant Fruitós de Bages tindrà un casal per a les entitats del municipi i habilitarà unes noves dependències per al Jutjat de Pau en l'edifici de l'antic ajuntament. La Junta de Govern Local ja ha aprovat inicialment el Projecte bàsic i d'execució per a la seva rehabilitació.


El projecte contempla rehabilitar totes les plantes d'aquest edifici, ubicat a la carretera de Vic 52, que té una superfície útil d'uns 480m2. 


L'edifici, de tres plantes, disposarà d'una sala polivalent, dos sales grans de reunions, despatxos i tots els elements necessaris per cobrir les necessitats administratives i de funcionalitat de les entitats del poble. Alhora, les sales funcionaran amb un programa de gestió intel·ligent per facilitar l'accés a través d'un codi que es donarà prèvia reserva de les entitats. En aquesta mateixa línia,  es construirà un ascensor interior que connectarà les 3 plantes de l'edifici.

Pel què fa al jutjat de Pau, s'ubicarà  a la planta baixa, a la qual s'accedeix pel carrer Casajuana, que ja ha estat reformat i on fins al moment s'hi troba ubicada la oficina del POUM.

El cost dels treballs previstos al projecte, que tenen un termini d'execució de 12 mesos, són de 682.300,68 euros.