L'institut Lluís de Peguera guanya el concurs de teatre en francès de Catalunya

Redacció
08 d'abril del 2019
Actualitzat a les 15:35h
Alumnes de l'institut Lluís de Peguera
Alumnes de l'institut Lluís de Peguera | Gedi Media
Els alumnes de primer de Batxibac de l'institut Lluís de Peguera de Manresa van guanyar la categoria de mitologia del concurs de teatre en francès de Catalunya. En la competició escènica també hi participaven els alumnes de tercer d'ESO del Lluís de Peguera.

Ja fa 22 anys que l'Institut Francès de Barcelona organitza, de forma anual, el concurs de teatre francès a Catalunya. Aquest concurs s'ha consolidat com una forma extraordinària de motivació per a l'aprenentatge de la llengua francesa entre l'alumnat català.

Els alumnes del Batxibac del Peguera van presentar-se a concurs amb l'obra Le jugement de Pâris de François Fontaine, mentre que els alumnes de 3r d'ESO ho van fer amb Flashback de Gaëlle Chalude. 

Una de les característiques del certàmen és que les obres presentades sempre són de molta qualitat i el nivell escènic que es presenta és molt elevat.

El francès s'ha convertit en una llengua important l'institut Lluís de Peguera que en els seus itineraris formatius ofereix el Batxibac per aprendre amb molta profunditat la llengua francesa.