Els «Vespres modernistes» donaran a conèixer la Manresa de principis del segle XX

per Redacció , 8 d'abril de 2019 a les 14:20 |
Els «Vespres modernistes» tornaran a Manresa a partir d'aquest divendres | AjM
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 d'abril de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Manresa ha obert les inscripcions per als Vespres Modernistes una proposta turística i cultural que es va estrenar l'any passat i que oferia als visitants la possibilitat de fer un viatge a la Manresa de principi del segle XX. Davant la bona acollida i l'èxit de les visites amb entrades exhaurides, Manresa Turisme ha programat 8 noves sessions que tindran lloc els dies 12 i 26 d'abril, el 10 i 24 de maig, 14 i 28 de juny, i 12 i 26 de juliol.

L'horari de sortida és a les 7 de la tarda, des de l'Oficina de Turisme de Manresa, on s'iniciarà el recorregut que acabarà a l'Hotelet–Casa Padró. El preu de l'activitat són 10 euros, on s'inclouen la visita guiada i la consumició a l'Hotelet-Casa Padró (1914).


Les places són limitades, només vint persones per sessió que, durant dues hores, coneixeran els principals edificis modernistes de la ciutat, com la Buresa o la casa Lluvià, així com també la música, la indumentària o com es fa el mosaic hidràulic de l'època modernista. La visita es clou amb una copa a la terrassa de l'Hotelet-Casa Padró (1914).

La visita compta amb la col·laboració de L'Hotelet – Casa Padró, Grup Santasusana, Col·legi d'Arquitectes de Catalunya – Demarcació Comarques Centrals- Seu de Manresa,


Clàssic Motor Club del Bages, Mosaics Martí, Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa i Bages Terra de Vins.

Les inscripcions es poden fer de forma presència a l'Oficina de Turisme de Manresa (Plaça Major, 10) o a través d'Internet o bé al correu electrònic turisme@manresaturisme.cat.

 

Participació