Ana C. Querol també serà present a la llista d'En Comú Podem a les eleccions espanyoles

per Redacció, 8 d'abril de 2019 a les 11:54 |
La cap de llista de Manresa en Comú a les eleccions municipals serà candidata a les eleccions espanyoles per En Comú Podem a Barcelona i única representant de la Catalunya Central | Arxiu particular
La cap de llista de Manresa en Comú a les eleccions municipals, Ana C. Querol, també serà candidata a les eleccions espanyoles per En Comú Podem a la província de Barcelona i única representant de la Catalunya Central.

La manresana, que anirà de número 26 a la llista, creu que és necessari un En Comú Podem fort de cara a les pròximes Eleccions Generals del 28 d'abril i per aquest motiu "participarà a fons en dur les propostes programàtiques en general i les que afecten al nostre territori arreu de les comarques centrals". 


Querol confia en l'equip encapçalat per Jaume Asens i Aina Vidal "per portar el diàleg i les polítiques socials al Congrés, seguint amb la feina que portava fent En Comú Podem de la mà d'Unidas Podemos". 

La cap de llista de Manresa, que va estar present dissabte a l'acte de La Farga de L'Hospitalet amb Jaume Asens, Pablo Iglesias i Ada Colau on es van votar les propostes programàtiques per dur al Congrés, municipals i europees, ha manifestat davant l'inici de campanya que "cal gent valenta que faci un pas endavant des de la pluralitat i la diversitat de la gent comuna per acabar amb el bloqueig i continuar avançant". 

 

Participació