Fem Manresa programa dues assemblees de barris aquesta setmana

Aquest dimarts a les 7 de la tarda al Casal de les Escodines tindrà lloc la primera, corresponent als barris del districte centre

Redacció
08 d'abril del 2019
Actualitzat a les 11:52h
Aquesta setmana tindran lloc les dues primeres assemblees de barris organitzades per Fem Manresa, després que la setmana passada es comencessin les trobades obertes per parlar de Dret al Treball i Dret a la Ciutat. La candidatura de les esquerres transformadores, impulsada per la CUP, EUiA i Som Alternativa, proposa quatre assemblees de barri i quatre trobades temàtiques per compartir les necessitats de les veïnes, amb l'objectiu de recollir propostes arrelades als barris i que tothom pugui aportar les seves pròpies idees partint de les seves necessitats reals.

Així, demà dimarts 9 a les 19h tindrà lloc l'assemblea de barris corresponent al districte centre: els barris de Víc-Remei, les Escodines, Barri Antic i Passeig i Rodalies. Serà al Casal de les Escodines (carrer sant Bartomeu, 50-52). Dijous 11 tindrà lloc la segona al districte Nord: Poble Nou i Carretera de Santpedor. Serà a les 19h a l'AVV de la Carretera de Santpedor (carretera Santpedor, 188). A les assemblees es debatrà com veuen les veïnes el barri: què hi troben a faltar i quines propostes concretes es podrien dur a terme per millorar el barri. 

Pel que fa al districte de Ponent i de Llevant, les assemblees tindran lloc el dijous 18 a les 19h al Centre Cívic Selves i Carner (carrer de Bernat Oller, 12) i el dimecres 24 a les 19.30h a l'Ateneu la Vinyeta (carrer Roger de Flor, 39), respectivament. 

La resta de trobades obertes es duran a terme el dissabte 13 a les 11h, al Centre Cívic Selves i Carner (carrer de Bernat Oller, 12) per parlar de Dret a un Vida Digna (habitatge i energia, gent gran, ciutadania…), i el dimecres 17 a les 19h al local de l'Associació de Veïns de Vic-Remei per parlar sobre república (construcció nacional, fiscalitat republicana i redistributiva, aprofundiment democràtic, cultura i festes i memòria històrica). 

Si algú té ganes de participar-hi però no pot assistir a cap de les trobades previstes, també pot aportar les seves idees i propostes a través de la web de Fem Manresa o bé responent a mà a la butlleta que aquests dies rebran totes les llars de la ciutat i fer-la arribar a La Batzegada, de dilluns a divendres de 5 a 7 de la tarda.