El president Montilla visita la Monacàlia de Navarcles

José Montilla amb membres del PSC durant la visita a la Monacàlia de Navarcles
José Montilla amb membres del PSC durant la visita a la Monacàlia de Navarcles | PSC
Redacció
07 d'abril del 2019
Actualitzat a les 11:55h
El president José Montilla ha visitat aquest dissabte la fira de l'Abad, Monacàlia, de Navarcles, convidat pel grup local del PSC i va poder veure i viure en directe l'enorme desplegament el poble per organitzar la fira.

Convidat per la cap de llista del PSC a les municipals del 26 de maig, Sònia Hernández, acompanyada per tots els membres de la candidatura, va anar recorrent els diferents sectors i àmbits de la fira, amb les explicacions oportunes del perquè de cada àmbit. En la comitiva també s'hi afegiren Cristòfol Gimeno, i Mercè Cardona, màxims responsables del PSC a les comarques centrals.

Entre àmbit i àmbit, els membres de la candidatura li varen anar exposant els principals projectes que conté el seu programa electoral. En el cas de Navarcles, el PSC té voluntat de continuïtat en els principals projectes endegats per l'Ajuntament, no ha tingut un protagonisme clar en els darrers mandats.

Durant el recorregut es varen explicar i debatre el perquè dels principals projectes amb el president Montilla, el qual va encoratjar la candidatura a treballar per aconseguir uns molt bons resultats . A l'hora de marxar, va demanar transmetre als organitzadors de Monacàlia, la "més sincera felicitació" per la bona organització i pel realisme en la seva posada en escena.