El femení del CN Minorisa ofereix una digna resistència al CW 98-02 (15-11)

Muns, en una imatge d'arxiu
Muns, en una imatge d'arxiu | Simón Noguera
07 d'abril del 2019
Actualitzat a les 10:57h
En un partit que es va decidir en el tram final per 15-11, el CN Minorisa femení va oferir una digna resistència a les navarreses del CW 98-02. Les de Peirón van ser capaces d'anar per davant en molts trams de l'enfrontament. Així, només començar, Bisbal, Muns i la mateixa Bisbal, ara en superioritat, posaven el 0-3 en el marcador. S'encarava bé el partit, però en un vist i no vist les amfitriones donaven la volta al marcador per arribar al final dels primers vuit minuts per davant, 4-3.

Gairebé calcat va ser el segon quart, dos gols de Muns i un de César posaven en avantatge a les bagenques 4-6. La reacció de les de casa empatava a sis, per ser Gerschosky i Muns les que donaven la rèplica al gol de les amfitriones per arribar a l'equador del partit 7-8.

Després del canvi de camp les de Pamplona van trobar la manera d'ofegar l'atac manresà, firmant un parcial de 3-1, amb gol de Puerta. El 10-9 encara donava esperances a les de Peirón. Esperances que es van diluir per la pèrdua de forces que va fer que, malgrat els dos gols de Bisbal, no poguessin parar les del CW 98-02, fins al 15-11 final.

Arbitratge a càrrec de M Fernández i U Martín.

Parcials: 4-3, 3-5, 3-1, 5-2.

Alineacions i golejadores:

CW 98-02: P Hoyos, Y Echave 3, C Santamaria, Y Mujika, A Argermund 2, L Cuervo 2, A Remiro, N Reynolds, A Manzano, C López, A Cuervo 8, M López i A Ilundain.
CN Minorisa: L Puiggròs, R Solernou, G Gerschosky 1, A Toribio, C Puerta 1, I Peirón, L Muns 4, J César 1, A Bisbal 4, A César, M Solà.