L'Escola d'Adults de Súria incorpora una Setmana Cultural a la seva programació

Tindrà lloc del 8 al 12 d'abril

Redacció
07 d'abril del 2019
Actualitzat a les 10:36h
L'Escola Municipal de Formació d'Adults de Súria celebrarà la seva Setmana Cultural entre els dies 8 i 12 d'abril amb actes de participació, descobriment de l'entorn i apropament a altres cultures. La celebració de la Setmana Cultural és una de les novetats de l'actual curs 2018-19.

El programa inclou activitats adreçades a l'alumnat del centre i d'altres que seran obertes a tothom. La majoria d'actes tindrà lloc a les mateixes instal·lacions de l'Escola.

El programa complet de la Setmana Cultural de l'Escola Municipal de Formació d'Adults és el següent:

Dilluns 8 d'abril

- 15.15 h. Xerrada: ‘El poder creatiu que existeix en cada dona'. A càrrec de Montse Codina. Activitat oberta a tothom. Lloc: Escola Municipal de Formació d'Adults.

Dimarts 9 d'abril

- D'11.00 a 12.00 h. Taller de zumba. A càrrec de Sandra Saldaña. Activitat oberta a tothom. Lloc: Escola Municipal de Formació d'Adults.
- 15.15 h. Danses del món. A càrrec de Josep Vilanova. Activitat adreça a l'alumnat de l'Escola Municipal de Formació d'Adults. Lloc: Escola Municipal de Formació d'Adults.

Dimecres 10 d'abril

- De 10.00 a 12.00 h. Taller de cuina marroquina. A càrrec d'alumnes de l'Escola Municipal de Formació d'Adults. Activitat adreçada a l'alumnat del centre. Lloc: Escola Municipal de Formació d'Adults.
- De 16.15 a 17.00 h. Taller musical. A càrrec del professorat de l'Escola Municipal de Música. Activitat adreçada a l'alumnat de l'Escola Municipal de Formació d'Adults. Lloc: Petit Auditori de l'Escola Municipal de Música.

Dijous 11 d'abril

- De 10.00 a 12.00 h. Taller de hena. A càrrec d'alumnes de l'Escola Municipal de Formació d'Adults. Activitat adreçada a l'alumnat del centre. Lloc: Escola Municipal de Formació d'Adults.
- De 15.15 a 17.00 h. Taller de punts de llibre i imants de Sant Jordi. A càrrec de les mestres de l'Escola Municipal de Formació d'Adults. Activitat adreçada a l'alumnat del centre. Lloc: Escola Municipal de Formació d'Adults.

Divendres 12 d'abril

- 10.00 h. Caminada pel bosc del Reguant. Amb el guiatge de Miquel Sala. Activitat oberta a tothom. Lloc de sortida: plaça de Sant Joan.

El taller musical del dimecres 10 d'abril també formarà part del programa de la Setmana Cultural de l'Escola Municipal de Música, que se celebra del 8 al 13 d'abril.
Arxivat a