Dues-centes cinquanta persones s'interessen pels estudis d'UManresa

Els visitants, davant l'antic escorxador, ara FUB3
Els visitants, davant l'antic escorxador, ara FUB3 | FUB
Redacció
06 d'abril del 2019
Actualitzat a les 15:05h
720 persones han visitat aquest dissabte les instal·lacions d'UManresa-FUB interessades en l'oferta de graus i de cicles formatius que s'hi imparteixen aprofitant la jornada anual de portes obertes que organitza la universitat manresana. Dels més de 700 visitants, 250 eren persones interessades en els estudis. Un any més, les portes obertes han constatat l'atractivitat dels estudis de la Facultat de Ciències de la Salut, principalment dels graus en Fisioteràpia i en Infermeria, amb 78 i 70 interessats respectivament.

La principal novetat d'aquesta edició ha estat que la visita s'ha ampliat al nou edifici FUB3, al recinte de l'antic Escorxador, que des d'aquest any acull l'activitat teoricopràctica del grau en Fisioteràpia i de màsters i postgraus d'aquesta especialitat. La distribució dels estudis en els quatre edificis que conformen les instal·lacions d'UManresa-FUB (FUB1, FUB2, FUB3 i la CU+) han permès organitzar unes visites de més qualitat i completament centrades en l'interès dels futurs estudiants.

Malgrat que el mes de febrer ja es va celebrar una jornada de portes obertes específica per a persones franceses interessades en els estudis d'UManresa, 44 persones del país veí s'han desplaçat avui per conèixer les instal·lacions. L'interès d'aquests joves és principalment la Fisioteràpia, però alguns també han vingut atrets pel grau en Podologia.

Del nombre de persones que han aprofitat la jornada de portes obertes també destaquen els 23 interessats en els tres cicles formatius de grau superior del Campus Professional (Pròtesis Dentals, Educació Infantil i Administració i Finances) i les 10 que han vingut a conèixer el grau en Medicina de la Facultat de la UVic-UCC, que en el tercer curs d'activitat estrenarà unitat docent territorial a Manresa. Fins a l'actualitat, la presència dels estudiants de Medicina a UManresa s'ha centrat en l'activitat de simulació.