El Cd'E Manresa visita un perillós Cambrils en fase de descens

El Cd'E Manresa no va saber guanyar el Cambrils a l'Estadi
El Cd'E Manresa no va saber guanyar el Cambrils a l'Estadi | José Antonio Sánchez
Redacció
05 d'abril del 2019
Actualitzat a les 17:50h
El Cd'E Manresa visitarà aquest dissabte a 3/4 de 6 de la tarda el camp municipal de Cambrils en un partit que els del Bages consideren com a trampa, ja que els de la costa es troben en zona de descens.

L'empat del Manresa a sero, diumenge passat a l'Estadi, amb l'Almacelles, no ha fet res més que colapsar la zona alta, amb una realitat virtual pel cúmul de partits ajornats. Com a positiu per als interesos bagencs, l'empat de la Montañesa a casa amb el mateix rival de dissabte, Cambrils, que permet als blanc-i-vermells mantenir la segona plaça de promoció empatat a punts amb els barcelonins de la muntanya. Els demés resultats van ser negatius. Viladecans lider amb 2 punts més, però amb un patit menys i l'Andorra cinquè a 5 punts, però amb 2 partits menys, van ajornar els seus partits. Tampoc no es pot oblidar, malgrat la golejada rebuda a l'Estadi, un Igualada que, en quarta posició, està 3 punts dels d'Andreu Peralta. 

Sobre el Cambrils, Peralta valora que "fora del seu camp treuen millors resultats que al seu Municipal. Un equip que li va l'empat sobretot com a visitant, que ve d'empatar al camp de la Montañesa i que també va esgarrapar un punt en la seva visita al Congost. A casa li costa molt ja que no l'agrada portar la iniciativa i anar pel partit. Prefereix el contracop tancat al darrera com a visitant. Ho hem d'aprofitar i canviar el nostre estat d'ansietat per la victòria".