El BAXI Manresa vol recuperar sensacions en un partit clau contra el Tenerife

Arriba al Nou Congost un Tenerife molt més perillós del què indica la seva mala ratxa

El BAXI Manresa rebrà diumenge l'Iberostar Tenerife
El BAXI Manresa rebrà diumenge l'Iberostar Tenerife | A. Pérez
05 d'abril del 2019
Actualitzat a les 17:36h
El BAXI Manresa ha passat la setmana pensant el partit contra el Tenerife (diumenge, 12.30h) sense aturar-se en la derrota del passat diumenge al Palau Blaugrana. Els canaris són una victòria per sota dels manresans. El triomf local els deixaria a dues victòries. Si a més, aquesta és superior als dos punts els de Joan Peñarroya despenjarien un rival en la lluita per entrar als play-off. Però l'objectiu principal és recuperar bones sensacions i això passa per imposar el ritme de joc. El Nou Congost tornarà a presentar molt bon aspecte en la primera de les nou finals que hi haurà d'aquí fins a final de temporada. 

La setmana ha transcorregut sense incidències tret de la desvinculació de Jokuvas Gintvainis. El base lituà va comunicar a principis de setmana que no es veia amb cor d'ajudar l'equip i que preferia avançar l'operació a l'espatlla quan aquesta estava prevista per aquest estiu. La plantilla del BAXI Manresa queda només amb Corey Fisher com a base pur, amb Iffe Lundberg que pot fer aquestes funcions i amb el jove David Òrrit a la recambra. Peñarroya ha explicat que el club manresà està atent al mercat. "Si trobem algun jugador que puguem pagar i pugui ajudar-nos hi faran front. Però avui no hi ha res", sentencia el tècnic. 


Els manresans van rebre dijous la visita d'una cinquantena de membres de la grada d'animació al final de l'entrenament. Aquests incondicionals seguidors van voler transmetre ànims als jugadors en aquest punt cabdal de la temporada. El tècnic del BAXI Manresa explica que la plantilla ho va rebre molt bé i amb agraïment. 

El Tenerife suma sis derrotes consecutives a la lliga Endesa. En canvi, a Europa ha entrat a la Final Four de la Champions League. Aquesta dada és suficient per a Peñarroya per posar en alerta els seus jugadors. Els tinerfenys tiren més de tres que de dos però, en canvi, són el millor equip en percentatge en llançaments de dos. Txus Vidorreta ha tornat a Tenerife després d'un any a València i ha imposat novament la seva personalitat en una plantilla que fa anys que juga junta.
Arxivat a