Més de 300 persones participaran diumenge a la Xamal Race Fonollosa

En tres disciplines: cursa per muntanya, caminada i marxa popular

Fonollosa torna a celebrar la Xamal Race
Fonollosa torna a celebrar la Xamal Race | AjFnll
Redacció
05 d'abril del 2019
Actualitzat a les 17:28h
El proper diumenge 7 d'abril es diputarà a Fonollosa la tercera edició de la Xamal Race Fonollosa, una cursa de muntanya, caminada curta i marxa popular organitzada per l'ajuntament de Fonollosa, amb la col·laboració d'Anbaso i diverses entitats i establiments. Comptarà amb tres recorreguts:

- Cursa per muntanya. 15km amb un desnivell de 552m+ en format cursa, el recorregut llarg serà circular amb sortida i arribada al nucli antic del poble.
- Caminada curta. 7,8km
- Marxa Popular. 17km

La bellesa del paisatge és una de les caracteristiques del Pla del Bages, amb serres arrodonides i grans extensions de boscos de pinars, alzines i roures, propi de la Catalunya central. El seu paisatge propi de la Catalunya Central ens farà gaudir de boscos de pins i matolls frondosos.

La inscripció inclou esmorzar, avituallaments i obsequi. Ja hi ha més de 300 persones inscrites i, tot i que ja s'han tancat les anticipades, el mateix diumenge es podran realitzar inscripcions amb un petit recàrrec. Trobareu tota la informació a la pàgina web www.fonollosa.cat, o al telèfon 625542395.