El CLAM s'inaugurarà el 3 maig amb el film guanyador al festival Sundance 2018

"La (Des)educación de Cameron Post" es podrà veure per primer cop a Catalunya, a l'estrena del festival que tindrà lloc a Manresa

Cartell de «The (Mis)education of Cameron Post»
Cartell de «The (Mis)education of Cameron Post» | Promocional
Redacció
05 d'abril del 2019
Actualitzat a les 15:12h
El Festival Internacional de Cinema Social de Catalunya CLAM inaugurarà les projeccions el dia 3 maig a Manresa amb la pel·lícula The (Mis)education of Cameron Post, la pel·lícula dirigida per Desiree Akhavan que va guanyar l'any passat el prestigiós festival de cinema de Sundance (Utah) i que es podrà veure per primer cop a Catalunya.

El film és un drama emotiu i extremadament commovedor que tracta sobre una noia que és obligada per la seva família a assistir a un centre de teràpia per reorientar joves homosexuals. El premi atorgat a Sundance no és l'únic que ha rebut aquest llargmetratge, ja que també ha estat guardonat al Festival Seminci de Valladolid amb l'Espiga de Plata.

La inauguració del CLAM tindrà lloc el divendres 3 de maig, a les 8 del vespre, a la sala Plana de l'Om de Manresa. El festival comptarà, fins al 12 de maig, amb diferents projeccions i activitats paral·leles relacionades amb la cinematografia en tres municipis diferents: Navarcles, Manresa i Sallent.

El Festival Internacional de Cinema Social de Catalunya ha esdevingut un certamen cinematogràfic de referència que cada any incrementa les xifres tant de visitants com de participants. Enguany, ha rebut un total de 269 curtmetratges i 98 llargmetratges de diferents països.