El Manresa FS visitarà diumenge un CCR Castelldefels que es pot proclamar campió

El Manresa FS disputarà iumenge un partit complicat a la pista del CCR
El Manresa FS disputarà iumenge un partit complicat a la pista del CCR | MFS
Redacció
05 d'abril del 2019
Actualitzat a la 13:54h
El Manresa FS visitarà diumenge (12.45h) la pista del líder CCR Castelldefels, que pot proclamar-se campió en aquesta jornada, quan encara en falten set per acabar la lliga. Si el CCR suma els tres punts davant els manresans, en tindria 66, 18 punts més que els manresans, a falta de sis jornades, fet que els proclamaria campions matemàtics de la categoria.

Si uns saben que un dia o altre seran campions de lliga, els bagencs són conscients que han de lluitar per la meritòria segona plaça de la competició o, com a mínim, per la tercera que també dona dret a la copa del Rei. La motivació que pot tenir CCR és la de tancar el títol a casa seva mentre que per al Manresa, aquests serien uns punts d'or.

Paco Cahinero té una plantilla justa després de la lesió d'Òscar i la baixa de Guell, per això setmanalment han d'entrar en convocatòria jugadors de les formacions juvenils.

El conjunt de Castelldefels és dirigit per l'extècnic del Manresa Sito Rivera, entrenador que va gaudir part de l'etapa a divisió de plata amb els del Bages. Ara, porta al seu equip al títol desprès de la feina efectuada inicialment per l'exjugador del Manresa Antonio Mesa.

El CCR és invicte a la competició sense haver perdut cap partit, i amb tres empats, a l'Hospitalet, a Santa Coloma contra Industrias i a la Barceloneta. En diverses ocasions ha estat a punt de l'ensurt obtenint resultats ajustats, alguns amb finals dramàtics. Per posar uns exemples, el CCR a casa seva davant Cerdanyola i Canet va acabar 3-2 , a Salou i Pallejà 4-5. En l'apartat golejador, els manresans superen al seu rival amb 123 gols a favor per 116 CCR.