El Dia Mundial de l'Activitat Física durarà pràcticament dues setmanes a Sallent

NacióManresa
04 d'abril del 2019
Actualitzat a les 21:13h
Entre d'altres activitats, es durà a terme una pedalada familiar
Entre d'altres activitats, es durà a terme una pedalada familiar | Revistona
Sallent celebrarà el Dia Mundial de l'Activitat Física amb diferents propostes esportives del 5 al 17 d'abril. Per desè any consecutiu, la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física, conjuntament amb el Departament de Salut,  s'afegeixen a Agita Mundo i l'OMS per difondre el missatge "Acumula 30 minuts d'activitat física diària si ets adult i 60 minuts si ets un infant o adolescent!".
 
Sota el lema Activa la vida, millora la vida, Sallent  donarà el tret de sortida a les seves propostes per difondre l'esport aquest divendres, 5 d'abril. Ho farà amb una jornada de recreació esportiva de centres educatius a partir d'un quart de deu del matí. D'altra banda, el dimarts 9 farà marxa nòrdica a la Plaça Catalunya a partir de les quatre de la tarda, i el divendres dia 12, una pedalada familiar pel parc Pere Sallés.
 
Els actes clouran el dimecres 17 d'abril amb una caminada popular que començarà a dos quarts de deu del matí des de la plaça Sant Antoni Maria Claret. Des de l'Ajuntament s'anima als participants a registrar totes les activitats físiques que dugui a terme durant la setmana vinent Registreu publicant fotos a través de les xarxes socials amb l'etiqueta #gentactiva i #10anysDMAF.