La FUB acollirà divendres una jornada sobre el paper del cuidador en la demència

Començarà a les sis de la tarda

NacióManresa
04 d'abril del 2019
Actualitzat a les 20:22h
La sala d'actes de la FUB1 acollirà, aquest divendres 5 d'abril, una jornada sobre el paper del cuidador en la demència. Començarà a les sis de la tarda i servirà, entre altres coses, per presentar els resultats del projecte Caregiverspro- MMD, una eina de suport a cuidadors i persones afectades d'alzheimer i altres demències.

En la jornada hi participaran la degana de la Facultat de Ciències de la Salut de Manresa, Carlota Riera, i la gerent de Sant Andreu Salut, Alba Oms. L'acte també inclourà la conferència La problemàtica de les demències i el paper dels cuidadors i el sistema de salut al Bages. La porta única de Ies demències, a càrrec de Joan Catena, metge geriatre de Sant Andreu Salut, i Fina Rovira i Maria Antònia Calsina, de l'Associació de Familiars de malalts d'Alzheimer del Bages, Berguedà i Solsonès.

Seguidament, Xavier Gironès, director de Recerca i Innovació d'UManresa, farà la presentació dels resultats del projecte Caregiverspro- MMD. La jornada es clourà amb un debat sobre el paper de les xarxes socials en l'acompanyament dels cuidadors que conduirà Yolanda Guerrera, activista social i community manager de xarxes socials de grups de cuidadors.