La Fira de l’Ocupació del Bages comptarà amb més espais, activitats i empreses participants

Imatge de la Presentació de la segona Fira de l'Ocupació del Bages
Imatge de la Presentació de la segona Fira de l'Ocupació del Bages | Cambra de Comerç de Manresa
NacióManresa
04 d'abril del 2019
Actualitzat a les 19:35h
La Fira de l’Ocupació del Bages, que té per objectiu posar en contacte empreses que necessiten cobrir llocs de treball amb possibles candidats a ocupar-los, torna el proper 25 d’abril. La Fira, que celebrarà la seva segona edició amb més espai, activitats i empreses participants, tindrà lloc a la fàbrica Anònima de Manresa. 

Els detalls d’aquesta segona edició els han presentat aquest matí Pere Casals, president de la Cambra de Comerç de Manresa, Cristina Cruz, regidora d’Ocupació de l’Ajuntament de Manresa, i Alba Duarri, responsable de Recursos Humans de Grup Llobet, en representació de les empreses participants. 

En aquests moments ja hi ha 22 empreses confirmades i les inscripcions continuen obertes, el que fa preveure que se superarà la xifra d’empreses de l’edició anterior, en què n’hi van participar 23. De moment, les empreses confirmades són: ICL, Ampans, Montserrat, Grup Llobet, Denso, Fundació Althaia, Avinent, Deporvillage, Cots i Claret, Decathlon, Gestamp, Aki, Leds-C4, Maxion Wheels, Macsa, Vanderlande, Vidmar, Domusvi, UVE Solutions, Masats, Tecnium i Friman-Garoina. 

Enguany la Fira ampliarà l’horari, que passa a ser només de matí a ser continuat de 9 del matí a 17h de la tarda. Durant tot el dia, a més de contactar amb els responsables de recursos humans de les empreses, els visitants podran rebre orientació personalitzada en el procés de recerca de feina, revisar els seus CV i participar en tallers i xerrades, entre d’altres.

L’activitat té per objectiu contribuir a reduir l’atur entre la gent jove. S’adreça especialment a aquest col·lectiu, però també està oberta a altres persones que vulguin trobar feina. 

La Fira de l'Ocupació està coorganitzada per la Cambra de Comerç de Manresa, en el marc del programa PICE de lluita contra l’atur juvenil, i per l’Ajuntament de Manresa, a través del CIO i dins del projecte Ocupació a la Indústria Local.