Fem Manresa escoltarà les «necessitats reals» dels ciutadans a través de vuit trobades obertes

La primera, que abordarà el tema del "Treball", tindrà lloc aquest divendres al local de campanya de la formació, situat a la plaça Gispert número 2

NacióManresa
04 d'abril del 2019
Actualitzat a les 18:31h
Aquest divendres, 5 d'abril, tindrà lloc la primera de les vuit trobades programàtiques organitzades per Fem Manresa. La candidatura de les esquerres transformadores impulsada per la CUP, EUiA i Som Alternativa, proposa quatre assemblees de barri i quatre trobades temàtiques per compartir les necessitats de les veïnes, "amb l'objectiu de recollir propostes arrelades als barris i que tothom pugui aportar les seves pròpies idees partint de les seves necessitats reals", manifesten des del partit.

La temàtica que inaugurarà aquest cicle de trobades serà el Treball. Totes les persones que vulguin aportar la seva visió de com s'hauria d'enfocar aquest àmbit a nivell de ciutat podran dir-hi la seva, aquest divendres, a partir de les set de la tarda, al local de campanya de Fem Manresa (plaça Gispert, 2). Es preveu que la reunió, a banda de l'ocupació, giri entorn de la compra pública, les municipalitzacions, el cooperativisme i el comerç local, entre d'altres.

Dissabte, Dret a la Ciutat

La següent trobada oberta tindrà lloc dissabte, dia 6, a les deu del matí, a la Casa Flors Sirera. L'àmbit temàtic que s'abordarà serà el que la formació ha batejat com a Dret a la Ciutat. En aquest sentit es tocaran qüestions relacionades amb urbanisme i habitatge, via pública i mobilitat, medi ambient, sobirania alimentària i consum conscient, sobirania energètica i equipaments municipals.

Des de la confluència d'esquerres transformadora s'han previst un total de quatre assemblees de barri, organitzades per districtes de la ciutat (Centre, Nord, Ponent i Llevant), a més de dues noves trobades obertes, centrades en les àrees programàtiques de la candidatura: Dret a un vida digna (13 d'abril a les onze del matí a l'exterior del centre cívic Selves i Carner) i República (17 d'abril, a les set de la tarda, al local de l'AVV del Vic-Remei).

Si algú té ganes de participar en alguna de les trobades programades però no pot assistir-hi, des de Fem Manresa s'ha habilitat un espai web perquè tothom que ho vulgui pugui aportar les seves idees i propostes. Així mateix, la formació ha enviat a totes les llars de la ciutat una butlleta que fa la mateixa funció que la pàgina web. L'escrit de la butlleta es podrà fer arribar al local de la plaça Gispert de dilluns a divendres de cinc a set de la tarda.