Sant Fruitós donarà dissabte el tret de sortida a la setmana de la gent gran

Fins a set propostes culturals, socials, gastronòmiques i lúdiques se succeiran al municipi

NacióManresa
04 d'abril del 2019
Actualitzat a les 17:18h
Des d'aquest dissabte, 6 d'abril, i fins el dia 14, la gent gran de Sant Fruitós de Bages podrà participar en un ampli ventall d'activitats dins del marc de la setmana de la gent gran. El tret de sortida el donarà un ball de gala a l'Esplai que començarà a dos quarts de sis de la tarda.
Les propostes seguiran el dilluns dia 8, dia en el qual hi ha programada la projecció de la pel·lícula Bailando con la vida, dirigida per Richard Loncraine i estrenada l'any 2017. Aquesta activitat començarà a les quatre de la tarda a l'Esplai d'avis.

El dimarts 9 d'abril es proposa una jornada saludable que consistirà en una caminada fins a Sant Benet on posteriorment es visitarà la Fundació Alícia i s'hi realitzarà una activitat pràctica de tast. Després de dinar, els participants podran visitar el Monestir. La sortida es realitzarà a les onze del matí des del Nexe-Espai de Cultura i caldrà portar-se el dinar de casa. Per tal de participar en aquesta activitat cal inscriure-s'hi prèviament a l‘Àrea d'atenció a les persones.

L'endemà dimecres, arribarà el concurs de truites amb l'animació del grup Narinant. L'activitat, que tindrà lloc a la residència d'avis, es durà a terme a partir de dos quarts de cinc de la tarda i premiarà les 3 millors truites que portin aquell mateix dia els participants en l'activitat.

El dijous dia 11 tocarà sortida cultural. Enguany es visitarà el jardí botànic Mar i Murtra de Blanes, i es dinarà a les Farreres de Tordera. La sortida serà a un quart de deu del matí des del Nexe- Espai de Cultura. El preu de l'activitat és de 30 euros i cal inscripció prèvia.

Pel que fa a divendres, tindrà lloc una de les activitats més esperades de la setmana: el dinar de la gent gran al pavelló d'esports, que engegarà just després de la missa a l'església  parroquial. L'àpat estarà amenitzat per l'exhibició de balls de saló a càrrec de Frak Manresa i s'entregaran els premis del concurs El meu avi, la meva àvia i jo, organitzat per la residència d'avis El Lledoner. Per tal de participar al dinar cal inscripció prèvia a l'Àrea d'atenció a les persones.

Tancarà la setmana de la gent gran la tercera estrena de Tarda d'estrelles, a càrrec del grup Tercera Joventut. La funció es representarà el diumenge dia 14 a dos quarts de sis de la tarda al Teatre Casal Cultural, al preu de 5 euros.