L'Ajuntament de Sant Joan «regala» la gespa artificial que ha sobrat d'unes obres

L'Ajuntament de Sant Joan «regala» la gespa artificial que ha sobrat d'unes obres
L'Ajuntament de Sant Joan «regala» la gespa artificial que ha sobrat d'unes obres | ND
NacióManresa
04 d'abril del 2019
Actualitzat a les 16:52h
L'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada disposa d'un sobrant de gespa artificial provinent de la substitució de la gespa artificial del camp de futbol. És per això que ha decidit posar-la a disposició de les entitats i ciutadania del municipi i de fora del municipi.

L'objecte de la cessió són rotlles sencers de gespa, d'aproximadament 1,90 metres d'ample per 25 metres de llargada. Tothom que estigui interessat en adquirir-ne haurà de presentar una sol·licitud presencial (al registre municipal) o telemàtica (a través de l'e-TRAM), del 8 al 24 d'abril (inclòs).

Segons exposa el consistori, els rotlles no es podran dividir o fraccionar, de manera que només es podran sol·licitar i entregar rotlles sencers. L'entrega del material es realitzarà en els dies i horaris que determini l'Ajuntament i haurà de ser el sol·licitant qui es faci càrrec del mitjà de transport i de la recollida de la gespa. Així mateix, s'adverteix que els interessats s'hauran de comprometre expressament a no fer un ús lucratiu del material que en el seu cas es rebi.

Les sol·licituds s'atendran per estricte ordre de registre. No obstant això, si finalitzat el període de sol·licituds es comprova que la demana és superior al material disponible, es prioritzarà l'entrega d'acord amb els següents criteris:

1. Entitats municipals, sempre que estiguin inscrites al Registre municipal d'associacions de Sant Joan de Vilatorrada.
2. Particulars empadronats al municipi.
3. Entitats no municipals o entitats del municipi no inscrites al Registre municipal d'associacions de Sant Joan de Vilatorrada.
4. Particulars no empadronats al municipi.