Sant Fruitós rebrà 268.000€ destinats a la modernització dels seus polígons industrials

Polígon Casanova de Sant Fruitós de Bages
Polígon Casanova de Sant Fruitós de Bages | Ajuntament de Sant Fruitós
NacióManresa
03 d'abril del 2019
Actualitzat a les 18:07h
Sant Fruitós de Bages rebrà un segon paquet d'ajudes per part de la Diputació de Barcelona per tal de millorar la qualitat dels polígons d'activitat econòmica, que s'emmarca en el Pla de Modernització de Polígons Industrials. Amb aquesta nova convocatòria, el municipi ha aconseguit finançament per valor de prop d’un milió d’euros en dos anys. El projecte presentat per l'Ajuntament ja va ser objecte de finançament en la seva primera edició.

La primera actuació que s’executa en aquesta nova fase consisteix en l'última part de l'adequació i millora de les instal·lacions del clavegueram al polígon de Sant Isidre.

La segona proposta consisteix en el desplegament de sistemes de seguretat amb la implementació de càmeres de videovigilància i de control d'accés als polígons Riu d’Or, Casa Nova, Sant Isidre i La Bòbila. 

La tercera acció preveu el reasfaltament i la senyalització horitzontal dels carrers Aneto, Pica d’Estats i Ensija del polígon industrial de Sant Isidre.

Aquestes actuacions suposen un cost total de 428.381€, finançades en part amb aquests 268.000€. L'import restant anirà a càrrec de l’Ajuntament.

Aquest segon paquet d'ajuts del Pla de Modernització de Polígons ha atorgat 15 milions d'euros a tota la demarcació repartits en 27 municipis. Sant Fruitós, juntament amb Barberà del Vallès, són els únics municipis que ja van rebre els ajuts en la primera edició i que enguany han tornat a estar inclosos en el Pla, per la qualitat de les propostes presentades.